Introductie cursus

De PADI Discover Scuba Diving of introductieduik zoals velen hem noemen is de ideale manier om kennis te maken met de eerste beginselen van persluchtduiken.

Een leuke manier om eens te kijken of duiken de hobby is waar je al lang naar zoekt, als opstapje naar je eerste duikopleiding of gewoon met wat vrienden een leuke avond of middag wil beleven.

het programma Intro duik

  • Je leert de benodigde basics om onder direct toezicht van een PADI-professional te duiken. Een van de dingen die je leert is dat je echt onder water kan ademhalen en of je dat leuk vindt.
  • Je leert hoe het voelt om duikuitrusting aan te hebben en hoe makkelijk het is om je onderwater voort te bewegen als je duikuitrusting draagt.
  • Je leert een aantal basisvaardigheden en veiligheidsregels die je ook gebruikt voor je volledige duikcursus wanneer je de volgende stap zet.

Duikuitrusting

Alle uitrusting die je nodig hebt is inbegrepen in de Discover Scuba Dive Ervaring. Je gebruikt alle basisduikuitrusting, waaronder een masker, snorkel en vinnen, een trimvest waaraan je duikfles is bevestigd, een ademautomaat die lucht levert en instrumenten waarmee je de diepte en de luchtvoorraad controleert.

Materialen waar je zelf voor moet zorgen zijn zwemkleding,

voor de Kinderen hebben wij en special programma  kijk dan snel op www.duikfeest.nl  laat ze versteld staan!!!

Voor de snel beslissers kunt u hier snel u avontuur  boeken: Introductieduik