Kids/ Kinderfeestje

Duiken is niet alleen iets voor volwassenen. Het is al mogelijk om vanaf je achtste te ervaren hoe het is om onder water te leven. Hiervoor heeft PADI het zogenaamde Bubblemaker traject ontwikkeld.

Vanaf je twaalfde is het zelfs mogelijk om een cursus Junior Open Water diver te volgen.

Tenslotte is het mogelijk om (vanaf je achtste) een kinderfeestje te organiseren dat volledig in het teken van duiken staat.

wat is duikfeest ?

Lijkt het je ook zo leuk om samen met je vriendjes of vriendinnetjes eens een keer een hele andere verjaardag te vieren? Zo eentje waar ze over een paar jaar nog steeds over praten?
Reserveer dan een kinderfeestje via ons.
Samen met jou, je vrienden en je ouders en wie je nog meer wilt meenemen vertellen we je alles over het duiken en het onderwater leven. Maar natuurlijk ga je zelf ook ervaren hoe het is om onder water te kunnen ademhalen en zwemmen als een echte vis.
We hebben genoeg speelgoed voor onder water en zorgen er voor dat jij en je vrienden onderwater op de film worden gezet.  je gaat gedurende 1 uur met ervaren instucteur onder water

Na afloop van dit zwemavontuur trakteren we je op lekkere ijsje, en natuurlijk iets te drinken. Want van zo’n avontuur krijg je behoorlijk dorst van.
De kosten bedragen €25,- per kind (minimaal 4 kinderen per feestje) en is inclusief

• gebruik zwembad, 
• instructeur
• onderwater Filmje
• certificaat ( D-diving diploma )
• ijsje
• 1 comsuntie

Zelf meenemen een t-shirt die nat mag worden een handdoek
En je goedhumeur

Voor meer informatie kunt u gerust Bellen of mailen via info@d-diving.nl / 0623376794