Opleidingen

PADI (Professional Association of Diving Instructors) is wereldwijd de grootste en meest bekende organisatie op het gebied van sportduikopleidingen.De instructeurs van D-Diving maken het ontdekken van de onderwaterwereld en het avontuur van het duiken voor u mogelijk en kiezen voor de hoogste normen uit de duikindustrie als het gaat om opleidingen, veiligheid en dienstverlening. Daarom maken wij als PADI Dive Center deel uit van het systeem, waarin de leerling in stappen geïntroduceerd wordt tot vaardigheden, veiligheid en kennis.

DSC01675

Waarom kiezen voor een erkend PADI 5star Dive Center? 

Het PADI systeem voor het opleiden van duikers is gebaseerd op progressieve opleiding, wat betekent dat de leerling centraal staat en de cursussen en opleidingen een maximum aan praktijk en toepassing hebben .

Alle PADI programma’s van beginner tot en met instructeur vallen onder strikte opleidingsstandaards, om er voor te zorgen dat de programma’s van goede kwaliteit zijn en over de gehele wereld vergelijkbaar.

PADI voorziet in een compleet lesplan en lesmaterialen zoals boeken, DVD’s en naslagwerken, voor introductie tot kaderopleiding en reanimatie. De afbeelding hiernaast geeft weer wat tot de mogelijkheden behoort.

Kom langs in de winkel en je wensen en mogelijkheden worden graag met je besproken…