Padi Open water

Van plan om op vakantie te gaan naar een tropisch oord, om wellicht te gaan snorkelen of duiken? Maar nog niet in het bezit van een duikbrevet, of van plan om het daar te doen?

Mogen wij u dan adviseren om uw brevet hier in Nederland te halen. U voorkomt hiermee examenstress tijdens uw vakantie, u heeft meer tijd om te genieten van het duiken en leert daarnaast op een rustige en ontspannen manier te duiken in uw eigen omgeving.

Wij helpen u daar graag bij. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van PADI duikcursussen in kleine groepen en geven u daarbij de tijd en aandacht die gewenst is. Wij zijn geen duikschool die binnen 3 of 4 dagen een duikcursus er door heen willen duwen.

Wij hebben aandacht voor u en nemen de tijd die nodig is. U bepaald het tempo. Daarnaast geven we les in kleine groepen zodat iedereen ruim voldoende aandacht krijgt. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld met een vriendengroep gelijktijdig een cursus te volgen.

Ons enige doel is u te leren duiken, zodat u op uw vakantiebestemming veilig en vertrouwd het onderwaterleven kunt gaan verkennen.

Mochten er naar aanleiding van de deze informatie toch vragen zijn, treuzel dan niet en neem contact met ons op via info@d-diving.nl

Of kom gezellig even lang bij onze shop

D-diving
Hoofdstraat 98
5121JH Rijen
Tel: 06-28140911morskaya_cherepaha_pod_vodoy_1920x1080