NEW IN ONZE SHOP TUSA MASKER/SNORKELS EN DUIKVINNEN

TUSA DIVING

TUSA maskers, vinnen en snorkels met een fantastische pasvorm van topkwaliteit waar je jarenlang duik- en snorkel plezier mee beleeft.

Duikmaskers van TUSA zijn van uitzonderlijke kwaliteit en scoren altijd top in de testen. Het Tusa Paragon duikmasker is één van de beste high-end maskers van TUSA. Dankzij het vernieuwde en versterkte TRI-MIX Frame is dit masker steviger en heeft het een betere pasvorm dan al zijn voorgangers.

De Freedom HD Technology in combinatie met UV 420 beschermende factor en Ultra Clear Glazen zorgt voor een scherpe helderheid en extra rust voor je ogen tijdens je duik. Een masker koop je meestal in combinatie met een snorkel. De beste set van  is Tusa Paragon duikmasker met platina II Hyperdry  snorkel. efficiënt en makkelijke kan clearen. 

Het Tusa Intega  duikmasker heeft een ontwerp voor elke duiker zodat het zicht nog breder en natuurlijker wordt met de beroemde ‘Freedom’ technologie. Natuurlijk heeft TUSA ook deze duikbril op sterkte waarbij je zelf de lenzen op maat kan kiezen!